Op zondag 28 februari 2021 heb ik samen met Geert Gabriëls promotiefilmpjes gemaak voor zijn kandidaatschap voor de Tweede Kamer voor GroenLinks.

Geert staat op plek 15 van de lijst. “Verbindingen leggen tussen mensen is wat ik al mijn hele leven nastreef”, aldus Geert die momenteel wethouder in de gemeente Weert is. “Een ontspannen maatschappij waarin mensen nieuwsgierig zijn naar elkaars drijfveren en elkaar gelijke kansen gunnen, is harder nodig dan ooit tevoren. Deze punten heeft Yordi op een prima wijze weten te vertalen naar beeld”, zo vervolgt kandidaat Kamerlid Gabriëls.

Naast Geert Gabriëls werden ook prominenten leden van GroenLinks Limburg gevraagd naar de werkwijze van Geert. Onder meer Pepijn Baneke, wethouder in Mook, Raf Janssen, oud-wethouder in Peel en Maas en armoededeskundige, Maarten Voesten, fractievoorzitter GroenLinks/D’66 in Horst aan de Maas, Marij Pollux, wethouder in Venlo en Marianne Smitsmans, wethouder in Roermond.

“Ontmoeting, verbinding, verwondering, begrip en inclusiviteit staan voor mij voorop”, aldus

Gabriëls die hoopt op een kamerzetel na 17 maart.

Het aspirant kamerlid is bijzonder tevreden over de werkwijze van Yordi Janssen. “Ik heb kei-tof met Yordi kunnen werken. Hij heeft inzicht op vele vlakken binnen het werkgebied en vertaalt een idee naar een mooi resultaat.”

De filmpjes worden via diverse kanalen gepubliceerd.

Bekijk hier het resultaat.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.