Ik heb je lief!

Omdat de Coronacrisis aanhoudt en hierdoor verpleeg- en verzorgingshuizen geen bezoek mogen toelaten maakte ik een tweede videogroet van de bewoners van het Annahuis voor familie en bekenden.   Bekijk hier het resultaat:

Annahuis Tegelen

Voor het Annahuis, onderdeel van Dagelijks Leven, maakte ik een digitale groet naar familieleden die, omwille van het Coronavirus, niet meer op bezoek mochten komen bij hun dierbaren. Bekijk hier het resultaat:

Eigen Logo Animatie

Voor het vak Digitale Vaardigheden moesten we een nieuw eigen logo ontwerpen en deze ook animeren. Ik heb mijn eigen logo een beetje vernieuwd en deze ook mooi en simpel geanimeerd.   Bekijk hier het resultaat:

Logo AVA Animatie

We moesten in de les Digitale Vaardigheden een logo namaken in Adobe Illustrator. Daarna moesten we het logo animeren in Adobe After Effects.   Bekijk hier het resultaat:

Auditour

We moesten in de les creativity een audiotour maken en die zo leuk mogelijk maken. Ik heb dit gedaan met een stem vervormer. Ik heb zowel de geschiedenis van het spel verteld als mijn eigen ervaring.   Bekijk hier het Lees meer…